Manu

Herra Manu. Leikattu 11-vuotias kollikissa on herra talossa.

Manun päivät kuluvat pääosin levätessä. Kylmillä ilmoilla Manu lepää muurinpäällä tai sohvalla, lämpimällä säällä ketsassa. Ketsa on rottinkinen kori ikkunan edessä.  Yöt Manu nukkuu useimmiten äitini vieressä.

Kerran kovalla helteellä Manu ja äiti nukkuivat vieretysten. Hiivin katsomaan. Manun nenästä tihkui hiki, mutta ilme oli autuas.IMG_0940[1]

Suurmetsästäjä Manu. Jos sattuu hyvä päivä, Manu ottaa hiiren kiinni. Hyviä päiviä on nähty. Kesäisin Manu viihtyy päivät ulkona ja tykkää nukkua puutarhatuolissa pehmusteen päällä. Oravien kyttääminen on harrastus.

Kissoista ja koirista voisi kertoa vaikka kuinka paljon. Ainakin meille on osunut lemmikeiksi persoonallisia eläimiä. Niiden tekemisistä on mukava jutella ja jo edesmenneistä lemmikeistä on lukemattomia muistoja ja tarinoita. Samoin ns. hyötyeläimistä, kuten lehmistä.

 

Submit a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *