Kielo Kärkkäinen

Meillä Kuhmalahdella saa nauttia elämästä luonnonhelmassa joka päivä. Lähellämme on metsää, peltoa ja vettä. Linnut laulavat, kauriit kulkevat pihojen poikki ja kedot kukkivat runsaina.

Jotkut sanovat, että täällä ei ole enää mitään.

Mutta kun on. Meillä on luonto, muutama työpaikka ja monta taitavaa, tekemiseensä uskovaa ihmistä.

Kusti Vuorinen järjestää Kuhmalahden Rantajazz-tapahtuman Siuronsalmen venelaiturille Längelmäveden rannalle heinäkuisena lauantai-iltana. Kusti on itsekin muusikko, joten hänellä on hyvät suhteet musiikkipiireihin ja erittäin hyvä vainu poimia mielenkiintoiset ja taidokkaat esiintyjät Rantajazzeille.

Tapahtuma on hyvä mainos Kuhmalahdelle ja se myös vetää paikalle väkeä läheltä ja kaukaa. Osallistujamäärä ei ole ainakaan vähenemään päin.

 

Viime lauantaina saimme nauttia tamperelaisen Kielo Kärkkäisen ja yhtyeen musisoinnista. Kielo lauloi kuin enkeli. Sanat soljuivat selkeinä ja sanoituksissa oli ideaa, joten oli helppo uppoutua kuuntelemaan ja nauttimaan.

Kielo Kärkkäisen yhtyeessä bassoa soitti Tommi Laine, kitaraa Tuomas Luukkonen ja rumpuja Sebastian Kruhn.

Aurinko paistoi ja pieni tuulenvire teki vain hyvää. Ilta oli ihana.

Manttaalisäätiö piti kahvilaa ja myi grillimakkaraa, Vehkajärven martoilla oli arpajaiset, Kirvesojan perhe järjesti ratsastusta ja Nina Karjalainen toi pomppulinnan. Kaiken yläpuolelle nousi kuitenkin Kielo Kärkkäinen yhtyeineen ja suosiollinen sää.

Kyllä kannattaa asua tälläisessa mestassa kuin Kuhmalahti.

Submit a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *