Pikku peittoja

Tein jo aikaisemmin pieniä nuppupeittoja lahjoitettavaksi tehohoitoa tarvitseville vauvoille. Aiheena se on hyvin lähellä sydäntäni ja siksikin tahdoin peittoja tehdä. Mutta on nämä muutenkin ihania tehtäviä. Pikkuinen peitto valmistuu nopsaan ja pienen kokonsa vuoksi siihen voi laittaa vain oleellisen.

Samassa ajassa kuin yksi suuri, valmistuu monta pientä peittoa. Ja aina voi tehdä erilaisen. Minullakin oli monta ideaa mielessäni ja tuskin kaikkia edes ehdin toteuttamaankaan.

Mutta taas valmistui muutama pieni peitto. Yhteistä kaikissa peitoissa on konekirjailtu teksti, mutta muuten ne eroavat toisistaan.

DSC05304

Rakas murunen.

Tällä kertaa ensimmäisestä peitosta tuli ”tyttöpeitto”. Siinä on vaaleanpunainen teksti ja vaalean punaisia tilkkuja. Samalla mallilla tein myös ”poikapeiton” sinisine tilkkuineen.

DSC05303

Pieni kulta.

Kolmas peitto saikin aplikoituja sydämiä koristuksekseen. Väriensä puolesta sopii kai tytölle tai pojalle. Molemmille yhtä hyvin.

Eipä tuo ulkonäkö ole se tärkein asia näissä peitoissa. Mutta jos on mahdollista tehdä sama asia nätisti, niin pyrin kyllä siihen. Ihania ovat tehdä joka tapauksessa.

DSC05305

Pikku peitto pienelle tytölle tai pojalle.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *