Leikkimatto numero kaksi

DSC06395

Pupunen.

Jonkin aikaa sitten tein omalle pikkuiselleni leikkimaton, jossa vihreällä nurmimatolla seikkailivat hiirulaiset ja pupu sienien seassa.

Nyt valmistui toinen saman tyylinen matto, pikkaisen erilaisilla hahmoilla. Pupujussikka tässäkin satumetsässä seikkaili ja sieniä tietenkin, niitähän aina metsässä kasvaa. Kaverikseen pupu sai tällä kertaa pöllöjä.

DSC06396

Viisaat metsän asukit.

Yhdessä nurkassa tuijottaa suurilla pyöreillä silmillään suurin ja viisain pöllö kaverinaan toinen pienempi. Pöllöt ovat sinisävyisiä, sillä maton tuleva omistaja on pieni poika. samasta syystä tein sinisiä kukkiakin.

DSC06394

Pikkupöllö sienten alla.

Toisessa kulmassa on vielä yksi pikkupöllö ja tietenkin ihania kärpässieniä. Ne ovat minusta suloisia. Kaikki metsän asukit ovat käsin virkattuja. Ihanaa puuhaa. Pienet hahmot valmistuvat suhteellisen nopeasti ja niitä voi muokata mieleisekseen tekovaiheessa. Toiset tahtovat tulla isommiksi, toiset pienemmiksi.

DSC06393

Koko matto, tilaa jää vielä leikillekin.

Tällä matolla on pikkuisen kiva köllötellä ja katsella hahmoja, paksu nukka tekee siitä pehmoisen. Vähän isompana siihen voi rakentaa oman satumetsäleikin ja tuoda lisää elämää metsään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *