Vaippamopo

DSC07567

Vaippamopolla huristaen.

DSC07569

Älä jää alle.

Erilaiset vaippakakut ovat Amerikassa ahkerasti käytössä. Monet niistä ovat todella hauskoja ja oivaltavasti on saatu laitettua monta tulevalle vauvalle tarpeellista tavaraa kakun kätköihin. Monasti olen halunnut sellaisen tehdä, mutta tilaisuuksia ei niin kauhean usein ilmesty.

Nyt tuli tilaisuus ja niinpä päätin tehdä vaipoista mopon.

DSC07562

Vaippamopon aineet.

DSC07563

Ensin renkaat vaipoista.

Varsinaisesti vaippoja käytetään vain pyöriin, muu tulee muista vauvatarvikkeista. Lahjaan meni iso paketillinen vaippoja, body ja puolipotkuhousut vaaville, pari kappaletta harsoliinoja, sukat, itse tehty ruokalappu (tekstillä pieni rakas), helistin ja kuskiksi kotitekoinen helisevä pehmopupu.

Kun renkaat on valmistettu, ne kiinnitetään toisiinsa harsoliinalla. Toinen harsoliina kiinnitetään eturenkaaseen. Sen sisään laitetaan vähän pahvia, niin mopon sarvet pysyvät ryhdissään. Sarvien päihin tulee sukat sopivasti taiteltuina.

DSC07564

Runko valmistuu.

DSC07565

Valmis mopo.

Etulokasuoja tulee ruokalapusta. Siihen päälle tuli helistin ja näin saatiin mopolle valo.

Satulan alla on puolipotkuhousut ja päälimmäisenä satulan muotoon taiteltu body. Hihat ovat hyvä kiinnittää harsoliinaan joka pitää renkaat yhdessä.

DSC07566

Helisevä kuski.

DSC07574

Antaa palaa.

Vielä pehmopupu kuskiksi ja matka kohti uutta osoitetta voi alkaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *