Kanavakuvasta kassi

DSC07587

Kissakuvat kasseiksi.

Kanavatyöt olivat aikaa taaksepäin suurta huutoa. Minäkin olen tehnyt niitä paljon. Se on hauskaa ja aika koukuttavaa hommaa, kun siihen ryhtyy. Postista tuli vielä ihana kuvasto uusine malleineen. Sitä kun jonkin aikaa selasi, niin taas teki mieli aloittaa uusi työ.

DSC07588

Ei seinälle vaan kauppareissun iloksi.

Vuosiin en ole niitä tehnyt ja ne jotka aikoinaan tein ovat siististi rullalla säilössä. Koskaan niitä ei otettu käyttöön ja esimerkiksi kehystetty seinälle. Tällä hetkellä ajtellen, en osaa edes ajatella seinää, johon ne oikeasti sopisivat. Sinänsä harmi, sillä niissä on tuntien työ.

DSC07586

Tästä lähdettiin. Kantohihnat ompelin taittamalla kangassuikaleesta.

Yksi loistava vanhojen kanavatöiden kierrätyskohde on kangaskassi. Kasseja tarvitaan aina ja niissä tuo hieman ”vanhantava” käsityö ei haittaa. Ja pääseehän se näin  ulos säilöstään muiden ihasteltavaksi.

Nämä kanavatyöt eivät ole minun tekemiäni. minä vain ompelin niistä kassit. Ne päätyvät myyjäistuotteiksi. Kanavatyön taustaksi sopii mielestäni parhaiten yksivärinen tai hyvin hillitty kangas, sillä kuvat ovat usein melko värikkäitä. Kankaassahan tärkeää on, että se kestää käytössä.

Kirpputoreilta löytää monesti hyvin halvalla vanhoja kanavatöitä, sillä niillä ei kovin suurta kysyntää ole. Ei muuta kuin askartelemaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *