Laskiaistiistaita

DSC08598

Virkattu laskiaispulla.

DSC08594

Se syötävä versio.

Nytpä on kaikki leivontaherkkupäivät melkoisen lähellä toisiaan. Runebergin päivästä kun päästiin ja kaikki tortut saatiin syötyä, niin on jo laskiaispullan vuoro. Ja taasen on leivonnainen, joka jakaa syöjät ainakin kahteen sakkiin. Hilloa vai mantelimassaa?

DSC08595

Pulla kiinni.

DSC08596

Kurkataan sisään.

Jos minulta kysytään, niin vastaus on, ei kumpaakaan.

Mieluiten pelkkää vaniljajäätelöä, se on ehdoton suosikkini. Mukava siivu vain jäätelöstä ja se pullan väliin, niin hyvää. Maistuu muuten myös pullasiivun päällä. Tai minulle kyllä maistuu vaniljajäätelö ihan minkä kanssa vaan. 😀 Jos jäätelöä ei ole, niin sitten pelkkää kermaa.

Kun omalle perheelle pulllia täytin, osa sai sisälleen sekä kermaa ja mansikkahilloa, osa vain kermaa. Hillonsyöjiä meiltä löytyy ja noita pelkän kerman nauttijoita.

Mantelimassaa meillä ei syödä.

DSC08597

On siellä se hillo ja kermavaahto.

DSC08599

On se herkkua.

Tietenkin täytyi täydentää myös meidän pikkuneidin kahvilan tarjontaa. Nyt neiti voi tarjoilla myös laskiaispullaa. Tässä versiossa on niin hillokuin kermavaahtokin.

Pulla on virkattu Novitan Miami-puuvillalangasta, on muuten suosikkilankani moneen virkkaukseen. Koukkuna 3,5 koukku ja malli omasta päästä, siinä virkatessa hahmoteltu.

Makoisaa laskiaista kaikille, keskitytään herkkuihin, kun pulkkamäkeenkään ei pääse!

2 Responses to Laskiaistiistaita

  1. marketta says:

    Ihania pullia! Molemmat! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *