Unipupuja

DSC08833

Sininen ja pinkki.

DSC08821

Pinkki ja vihreä.

Useasti käy niin, että tarkoituksena on tehdä jokin yksittäinen käsityö. Mutta kun tuote valmistuu, jostain kumman syystä tulee tehtyä toinen ja kolmas ja niin. Näitäkin unipupuja valmistui sitten hieman useampi.

Lankana on käytetty Novitan- Miamia, koukku 3,5. Päässä on täytteenä vanua, samoin käsissä hieman. Korvat ovat kaksinkertaiset, ilman mitään täytettä. Pupun päähän ei ole mitään ohjetta, virkkailin kiiteitä silmukoita mieleni mukaan ja siksi puput ovatkin persoonia pienine vaihteluineen.

DSC08820

Tähtityttö.

DSC08818

Halaa minua.

Ovat nämä kyllä minunkin mielestä hurjan söpöjä, jokainen omalla tavallaan.

DSC08815

Turkoosi jänö.

DSC08828

Hempeä vaalea.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *