Kettuilua

dsc09833

Pusu kaverille.

dsc09832

Kukikas hännänpää.

Joulu kun meni, niin taas sormet syyhysi ompelemaan jotakin. En tiedä, onko kevään kaipuuta vai mitä, mutta nyt kirkkaat värit (itselleni epätyypillisesti 😀 )houkuttavat minua.

 

 

dsc09834

Ketunhäntä kainalossa.

dsc09831

Mitäs me kaverit.

Aikaisemmin olen ommellut jo yhden ketun, mutta nyt se sai mustanenäisen kaverin. Aikaisemmin olen ommellut marimekon kankaista tilkkupeiton ja kettu valmistuikin noista jämistä. Mukana oli myös yksi vanha oranssi-valkoinen verho, sen valmistajasta en ole varma, mutta laadultaan kangas oli samanlaista kuin unikon jämät, mitä oli jäljellä. Osa kankaista oli vähän ohuempaa, mutta ei haitannut.

Keltanenäinen kettu on pääasiallisesti Eurokankaan kankaista. Hännänpää-kangas on vanhaa lasten lakanaa, kirpparilöytö. Kankaat ovat melko ohuita, mutta tilkkutöihin oikein sopivaa. Ohut kangas mahdollisti ketun hännänpään ompelun eri palasta. Marimekkokankaita samalla tavalla ommeltu häntä olisi ollut huomattavasti hankalampi toteuttaa, sen aplikoinkin päälle.

 

2 Responses to Kettuilua

  1. Sinikka says:

    Ihastuttavat kettuset 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *