Lego Ninjago

Lego- ukko kakun muodossa.

Taas vaihteeksi kakkua. Tämä kakku meni Legoista pitävälle miehenalulle. Ninjago-ukot ovat tietenkin myös kova sana.

Ninjago ukkeli.

Kakku on sisältään suklainen. Pohjana on sokerikakkupohja, jossa reippaasti tummaa kaakaojauhetta. Leikkasin kakun kolmeen osaan. Pohjaa kostutin kevyesti appelsiinimehulla. Välissä on kermaa, johon sekoitin reilusti Marjanne-rouhetta, toiveen mukaan. Massan alle kuorrutin kakun vielä kermalla. Pinta on laitettu vähän ennen syömistä, niin jaksaa pysyä hyvänä, vaikka alla onkin kermaa.

Keltainen ja vihreä massa on värjättyä manteli-sokerimassaa. Maku siis mantelinen. Kestää myös pelkkääsokerimassaa paremmin. Leikkasin kaulitusta massasta suikaleita, joilla päälystin kakun. Aloittaen tietysti keltaisesta silmien alueesta.

Kelpasi kyllä niin ulkoisesti ja tuli myös syötyä, että sisuskin mitä ilmeisimmin toimi. 😀

Vielä parit Lego-palikat kakun viereen.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *