16. joulukuuta 2017

16.joulukuuta

Pieni huopahiiri.

Pienet suloiset asiat kuuluvat jouluun, niinkuin jouluhiiret. En edes oikein muista, mistä lähtien hiiret ovat kuuluneet jouluuni, ne vaan kuuluu. Muistan toki leiponeeni pikkuruisia pullia hiirille kaappiin jo lapsena. Tuskin niitä hiiriä siellä kaapissa kuitenkaan oli, kuitenkin tykkään hiiristä. En elävinä kaapissa, mutta hahmoina.

Hiiren kotiko?

Askartelin siis hiiren. Jouluhiiri voi olla millainen vaan, vaikka pähkinästä tehty. Minun hiireni on tehty huovasta. Ompelin kaksi hiirenpuolikasta yhteen pykäpistoilla, täytin vähän vanulla ja koristelin sydämillä ja helmistä silmät.

Missä hiiri piileksii?

Tämä hiiri saattaa saada vielä kavereitakin ennen joulua. Eikä sitä koskaan tiedä, mistä hiiren nenä pilkottaa. Pikku seikkailija.

 

 

 

 

Kuusen vahti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *