2. joulukuuta

Joulukuun toinen päivä.

Joulukuun toinen päivä, ulkona ei näytä vielä kovin talvislta ja jouluiselta, tarvittaisiin lunta!!

Siispä kaivelin muistojen jouluista pari lumiaiheista puuhaa tälle päivälle, jospa se saisi talvisiin tunnelmiin. Joulukorttien aikahan on parhaimmillaan, vieläehtii askarrella niitä lähetettäväksi. Toinenkin askartelu sopii hyvin lähetettäväksi, vaikka sitten joulukortin asemasta ”vähän parempaa korttina”.

Tarvikkeita lumiukkokorttiin.

Tämä lumiukkokortti syntyy helposti eikokoisista pahviympyröistä, kolmea kokoa tarvitaan, ihan niinkuin oikeassakin lumiukossa! Ne kasataan päällekäin ja lukiukko viimeistellään piirtämällä. Helppoa kuin mikä. Lapsetkin voivat valmistaa omat hauskat lumiukkonsa.

Lumisadetta odottaessa!

 

Suklaalevy kääritään valkoiseen paperiin.

Toinen lumiukko syntyy kun suklaalevy kietoutuu valkoiseen, ihan tavallinen arkkipaperi käy. Ukolle piirretään naama ja muut. Pipn voi ommella sopivasta kankaasta, tuo on ohutta fleeceä, siitä saa kaulahuivinkin kätevästi, sillä se ei rispaannu. Tämä lumiukko kirjekuoreen sujautettuna taatusti ilahduttaa saajaansa.

Valmiina ystävälle lähetettäväksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *